Neohodnotené

Káva Milondo - Anitta

Káva s jemnou príjemnou sladkou chuťou, ktorú si zamilujú všetci.

Variant
Môžeme doručiť do:
29.10.2021 26.10.2021 Zvoľte variant
Objednané Skladom Zvoľte variant
Kód: MIL1011 MIL1012 Zvoľte variant
Značka: Milondo
15,90 € 29,90 € od 15,90 € –6 % –3 % až –6 % 14,90 € 28,90 € od 14,90 € 2,98 € / 100 g 2,89 € / 100 g
Kategória: Káva
Káva Milondo - Anitta
15,90 € 29,90 € od 15,90 € –6 % –3 % až –6 %

Popis

Káva Milondo – Anitta je vyberaná zmes brazílskych káv s jemnou príjemnou sladkou chuťou. Dobrá viskozita a sladké aromatické vône kakaa, mandlí a lieskových orieškov, ktoré sa rozvíjajú do rôznych nádychov zrelého ovocia. Dlhotrvajúca dochuť odhaľuje chuť sladu a vanilky.

Kávu vyrába: Zlaté Zrnko

Ocenenia: Víťaz 1 hviezdy na Great Taste Awards 2019 v kategórii espresso. Víťaz striebornej medaily na International Taste Awards 2020 v kategórii espresso.

Pôvod: Lahodná Brazília je káva s pôvodom, je zmesou arabica, kvalita Extra Fine Cup. Kávy s pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade.

Praženie: stupeň 4 (1 – svetlé, 2 svetlé/stredné, 3 – stredné, 4 – stredné, 5 – stredné/tmavé, 6 – tmavé), krivka praženia na espresso

Spracovanie: mokrou metódou

Použitie: espresso

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Káva Milondo – Anitta je obľúbená klasika, veľmi jemná, má vyváženú a príjemnú chuť.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Anitta si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov).

Ovocnosť: ●○○

Sladkosť: ●●○

Horkosť: ●○○

Aróma: ●●○

Intenzita: ●●○

Dochuť: ●●○

Kofeín: ●●○

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: